Avaliações de Hong Kong Garden Groningen

Avaliações recentes

5.0
E
18 março 2023

Heerlijk gegeten..en snel en netjes bezorgd

Mieke
16 março 2023

Heerlijk eten en vlotte bezorging!

Liesbeth Kooi
12 março 2023
Bos
12 março 2023
Tineke
10 março 2023

Ik vind een uur en kwartier wachten op je bestelling wel erg lang

F.veenstra
9 março 2023
R. Abels
8 março 2023
Anne
7 março 2023

Rijstschotel besteld, met drie hoofdgerechten naar keuze. Was allemaal heerlijk. Zelfs een kwartier eerder bezorgd dan aangegeven; dik tevreden!

R. Spoor
6 março 2023

Helaas was de grote loempia vergeten deze moest na geleverd worden en dus helaas ook niet warm meer , maar verder was het wel goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Doetie
6 março 2023

Het eten was lekker en genoeg voor 5 personen. Het enige wat ik wel jammer vind is dat als je een menu besteld je er geen kroepoek meer bij krijgt

Alexander
5 março 2023
Anoniem
26 fevereiro 2023

Eten was weer prima. Afhalen: rommelig met de bezorgers daar ook achter de bali. Beetje te puberaal gedrag, lawaaierig, niet prettig. Scooters voor de entree was ook niet handig. Maar nogmaals, het eten was prima.

R. Abels
26 fevereiro 2023
Melissa
25 fevereiro 2023

Altijd heerlijk eten bij de lekkerste Chinees! Eten is altijd warm bij bezorging en is erg snel geleverd. Wij bestellen Chinees altijd bij Hong Kong Garden

Rudolfo
20 fevereiro 2023

Snel, heet,lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EJH
19 fevereiro 2023

Mihoen met kip, rund en varken beetje flauw van smaak. Bezorging snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jef
19 fevereiro 2023

Zoals altijd op tijd!!!! Erg lekker, de beste zijn jullie!!!!!!!!!!!!👍😁🙏

M
19 fevereiro 2023
Remmelt
16 fevereiro 2023

Niet bijzonder. Ik had hier al een keer een specialiteit van het huis besteld, die was niet lekker. Dacht dat ze misschien beter zouden zijn in het spul wat iedereen bestelt, maar helaas. Waterige tjap-tjoy, smakeloze saté, kale bami. Niks aan. Hier wordt niet met passie gekookt. De bakken hadden ook allemaal gelekt. Wel een aardige bezorger die netjes zijn excuus aanbood. Was voor mij de laatste keer.

Tineke
14 fevereiro 2023
Mark uenk
11 fevereiro 2023
Gall
10 fevereiro 2023
Marianne F
4 fevereiro 2023

Pai fai kai, een super lekker gerecht. Kip in ketjap saus, met sesamzaadjes. Overheerlijk! Letterlijk een specialiteit van het huis

Margreeth Krist
4 fevereiro 2023

Jammer, dat er geen zoetzure saus bij de Koe Lo Yuk werd geleverd. En dat wij eerst maar 1 draagtas ontvingen, terwijl er 2 waren

Alexander Koning
3 fevereiro 2023

Super goed geregeld! Dank jullie wel! Heb een leuk feestje gehad!

Alberto
28 janeiro 2023

Op tijd geleverd. Mihoen vegetarisch, gebakken bananen, Nasi Rames speciaal , mini loempias, kerriesaus, alles heerlijk. Top kwaliteit!

Gispen
25 janeiro 2023

Keurig op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten

Petra
23 janeiro 2023

Pikante saus was niet echt pikant, verder was het wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
22 janeiro 2023

Het eten werd na 1,5 uur pas bezorgd, moeste eerst bellen waar de bestelling bleef. Tevens ontbraken de gratis mini loempia's!

H
22 janeiro 2023

Prima op tijd, maar eerlijk is eerlijk, ik heb wel eens lekkerder Chinees gegeten.

M Broekhuis
22 janeiro 2023

Het was weer prima

Jennifer
21 janeiro 2023

Altijd heel lekker!

Marianne F
20 janeiro 2023

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. Ga zo door

Alice Neiw
18 janeiro 2023

Lekkere eten. Top

C.d. Oldenburger
15 janeiro 2023

Altijd lekker en mooi op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
14 janeiro 2023
Hendrik
10 janeiro 2023

Lekker 😋

Elso Kwak
7 janeiro 2023

Het gerecht heeft de hete plaat niet gezien.

Thea
7 janeiro 2023

Keurig op tijd, vriendelijk. Eten was prima.

Arnold Simons
5 janeiro 2023

Altijd zeer tevreden, maar deze keer tomatensoep zoals altijd goed, maar loempia’s waren oud en 1 was aan 1 uiteinde tot bijna zwart gebakken. Jammer.

King
2 janeiro 2023
Jetske
31 dezembro 2022

Ik ben altijd heel tevreden, maar deze keer was het eten niet goed warm en de bezorger een stuk later.

Jan en Anna
27 dezembro 2022

slechts een gedeelte van de bestelling werd bezorgd. moesten twee keer bellen voor dat de rest kwam, na 3 kwartier. Tja.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke
23 dezembro 2022
Petra
23 dezembro 2022

Weinig smaak aan het eten

Ingrid
21 dezembro 2022

Lekker gegeten maar de wachttijd was best lang (wel exact zoals vooraf gemeld). Satesaus en eigenlijk alle gerechten, mogen voor mij iets meer smaak krijgen.

Inge
20 dezembro 2022

Opmerkelijk goede service (alweer) en het eten is echt goed!

Kamphuis
18 dezembro 2022

Netjes op tijd En het was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie de Vries
18 dezembro 2022

We hebben goed gegeten, alleen vonden we het eten wat bezorgd werd vrij koud dat maakt het minder lekker!

Willem Holthof
17 dezembro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd klaar

Adriana
17 dezembro 2022

Ik had babi pangang pittige saus besteld Maar geen idee wat er gebeurt is maar zat een rare smaak aan alsof er saté saus door zat Niet mijn ding Vind dit erg jammer

Inge Astrid
14 dezembro 2022
R. Abels
13 dezembro 2022

Chinees-Indische rijsttafel besteld voor 2 personen, heerlijk gegeten en genoeg voor 2 dagen.

Dob
11 dezembro 2022

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Blijf zo doorgaan

de Boer
10 dezembro 2022

Zoals altijd weer erg lekker en precies op tijd bezorgd

Barry
5 dezembro 2022

Weer eens super lekker en een vlotte bezorging

Marianne
29 novembro 2022

Complimenten! Heerlijk..

Jessie
28 novembro 2022

Goede kwalitatieve eten. Altijd voor herhaling vatbaar. Je kunt de gerechten ook aanpassen en dat is fijn. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mark uenk
26 novembro 2022

kwaliteit is wel beter geweest,nogal vet...

Rafael
25 novembro 2022

Goed gedaan

Barry
23 novembro 2022

Het was weer eens erg lekker !!!

Maria
21 novembro 2022

Bezorging was 20 min te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
14 novembro 2022

Eerst ging er iets fout met de bezorging en nu Al 2 dagen met voedselvergiftiging op de wc. Hiervoor nooit klachten bij hun maar voor mij nu nooit meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rudolf
13 novembro 2022

Wederom net als anders weer van hoge kwaliteit en heerlijk om op te eten! Graag tot de volgende keer!

Kim S
10 novembro 2022

Goede kwaliteit zoals altijd. Helaas een nasi gekregen Ipv een bami

Remmelt
9 novembro 2022

Ik had een specialiteit van het huis besteld, Tipan ala Hong Kong Garden, dan verwacht je wel wat lekkers, maar dat viel tegen. Een zoete weeïge saus met een stoffig koe yoe luk smaakje, meer kan ik er niet van maken. Bijna een kunst om zoiets voor elkaar te krijgen met in de basis zulke mooie ingrediënten. Niet met liefde en passie klaargemaakt en geen compliment voor de Aziatische keuken. De bezorger was vriendelijk, maar de saus had gelekt dus het was een bende in de tas. Geen succes.

Lianne
9 novembro 2022

Lekkel lekkel. Snelle bezorging. Vriendelijk personeel

A
9 novembro 2022
Andrew
8 novembro 2022
JACOB
7 novembro 2022
Lianne
3 novembro 2022

Goede prijs kwaliteit en hoeveelheid. Super snelle bezorging

Andrew
3 novembro 2022
Lucjeanne Siemeling
31 outubro 2022

Het eten was enorm vet. De koe lo kai balletjes smaakten naar olie en bij de korst van de balletjes droop de olie eruit bij elke hap. Echt vies. De bami smaakte prima. Bij de bami rames speciaal dreef de bami in de olie. En was het niet te eten. Veel te vet. Het vlees bij de bami rames smaakte wel oké, maar niet super. Aan de nasi extra zat weinig smaak. Het stokje saté was wel lekker. Al met al een maaltijd van 35 euro waarvan ruim de helft in de vuilnisemmer is verdwenen omdat het veel en veel te vet was en niet smaakvol. Wat een voedselverspilling. Jammer en zonde van het geld. En ik snap niet dat jullie dit klanten hebben geleverd. Dit ben ik niet van jullie gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wolter Birza
27 outubro 2022

Prima bezorg chinees, eten is lekker en hoeveelheden voldoende. Bij de chinees eten blijft toch nog steeds de beste optie.

Karin
25 outubro 2022

Heerlijke loempia! Zeer goed gevuld! Verder kwam alles goed warm aan. Snelle bezorging.

F.veenstra
25 outubro 2022

Zoals altijd, geweldig

M Broekhuis
24 outubro 2022

Was weer Super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

me
24 outubro 2022
Jacob
23 outubro 2022

Heerlijk gegeten en super bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Abels
22 outubro 2022

Eten was weer heerlijk, 2 dagen van gegeten, daar kun je geen boodschappen voor doen.

Arjan
22 outubro 2022

Helemaal weer top. Bedankt voor de kroepoek.

Leonard den Besten
20 outubro 2022

Lekker eten met helaas niet helemaal goed schoongemaakt kippenvlees door de foe yong hai. En 65 minuten wachten wanneer je even voor 17:00 uur besteld vind ik lang.

Mieke
19 outubro 2022

Lekker eten. Alleen wel jammer dat er een portie pisang goreng ontbrak… wel voor betaald.

F.veenstra
15 outubro 2022
Hendrik
6 outubro 2022

Keer wat anders besteld dan normaal. Was een succes, lekker hoor en op het afgesproken tijdstip afgeleverd 👍

Vetter
2 outubro 2022

Bijna 2 uur gewacht op t eten. Loempia helemaal geplet en niet te eten, slap. Bestel altijd maar was vandaag slecht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessie
27 setembro 2022

Kom regelmatig bij dit restaurant. Echt een super goede Chinese restaurant. Vandaag besteld en nog steeds super. Kon het gerecht ook via de site aanpassen. En super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Nadine
26 setembro 2022
J. Wilkens
25 setembro 2022
Van Egmond,
25 setembro 2022

Echt heerlijk gegeten. Indische rijsttafel voor 2 personen besteld. Super lekker en overal ruime porties van. Netzo als vroeger als je bij de Chinees bestelde. Wij bestellen hier vaak als we op de camperplaats bij Kardinge staan. Altijd al super tevreden. Hier kun je zo even naar toe fietsen of lopen is ook te doen. Maar ze bezorgen ook. Dit Chinees restaurant is een aanrader voor alle camperaars!

Bouman
24 setembro 2022

Was weer heerlijk!

Anu Borkar
19 setembro 2022

Kan pittig zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne F
16 setembro 2022

Genieten er alle keren van

Eric Folkerts
14 setembro 2022

Het was weer top.

Dick
12 setembro 2022

Het was weer heerlijk en precies op tijd! ..maar net als vorige keer geen saus bij de mini-loempia’s….of doen ze dat tegenwoordig niet meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BD
12 setembro 2022
J. Wilkens
11 setembro 2022

Te vaak vergeten ze de kroepoek mee te leveren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harms
10 setembro 2022

Heerlijk eten, precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Tamara
10 setembro 2022

Lekker gegeten, lekker vers

Karin
7 setembro 2022
Tineke
2 setembro 2022

De foe yong hai was niet goed, ik denk aangebrand

H
2 setembro 2022

De kippensoep en de tomatensoep waren echt niet goed. Weinig smaak . Zijn we niet gewend van jullie

Laura
1 setembro 2022

Snelle bezorging en smakelijk gegeten!

Michelle
29 agosto 2022
Rob Abels
26 agosto 2022

Heerlijk eten weer en snelle bezorging.

Jenny
26 agosto 2022

Voor de tweede achtereenvolgende keer moeten bellen omdat de pindasaus niet bij de bestelling zat. Werd vervolgens wel vrij snel nageleverd.

Eric Folkerts
23 agosto 2022

Zoals altijd super snel geleverd ,en top eten. Bedankt voor de gratis mini loempia's

Marion Broekhuis
22 agosto 2022

Het was super en goed heet gebleven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marije
22 agosto 2022
Liesbeth Kooi
16 agosto 2022

Het eten was perfect op tijd. Nog lekker warm , erg lekker en een mooie hoeveel heid. Ga zeker nog eens bestellen!

.
15 agosto 2022
Mark
6 agosto 2022

Voor openingstijd besteld en precies op tijd bezorgd. Het eten was echt nog super heet en smaakte heel lekker. Ook was de portie goed! En via hun website krijg je ook nog eens geen bezorgkosten en extra loempiaatjes. Hier ga ik vaker bestellen.

Rob
5 agosto 2022

Keurig op tijd geleverd en alles super lekker.

Sylvia
2 agosto 2022

Ik had chinese bami met cow siew besteld, ik vond dat er haast geen cow siew in was verwerkt. Terleustellend

C.d. Oldenburger
1 agosto 2022

Het was prima, zsm bezorging duurde 45 min. Allebei erg slecht geslapen hierna. Bepaalde kruiden?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
29 julho 2022
RB
28 julho 2022

Zoals altijd was alles weer lekker en snel bezorgd

Janneke
26 julho 2022

Snelle levering, kroepoek was niet vers. Verder lekker eten.

Marianne F
26 julho 2022

Super! We hebben genoten

G.Tuinenga
24 julho 2022

Super eten en zeer snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lydia
23 julho 2022

Heerlijk gegeten. Goed warm ook. Wat fijn is dat dit bedrijf een constante kwaliteit leverd. Complimenten !

Eric Folkerts
20 julho 2022

Zoals altijd super gegeten

R. Abels
15 julho 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

H.
14 julho 2022

Supervers!

Marianne F
14 julho 2022

Heerlijk gegeten. Graag tot de volgende keer

George
10 julho 2022

Eten was niet warm en het heeft te lang geduurd voor dat het er was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pluimers
10 julho 2022

Loempia's vaak van wisselende kwaliteit...nogal vet de laatste keer...

Janneke
9 julho 2022
Arjan
7 julho 2022
Hendrik
5 julho 2022

Lekkuh 😋

Familie de Vries
3 julho 2022

We kregen onverwachts bezoek die ook gezellig bleven eten, we hebben gesmuld! Zoals eigenlijk altijd! Top eten en goede vriendelijke bezorging!

G.Bosscher
2 julho 2022

Alles was perfect Etten was heel goed Vriendelijke bediening

Rob Abels
2 julho 2022

Zoals gewoonlijk was het eten weer super en ook snel ontvangen.

janneke admiraal
30 junho 2022

Heerlijk! Bedankt voor de lekkere maaltijd

Karin Driesens
30 junho 2022

Bezorgd op afgesproken tijd, heerlijk gegeten, alles was goed warm en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Karin
30 junho 2022

Alles was weer helemaal goed. Goede kwaliteit, het eten was warm en snel bezorgd. Ga zo door

Enno
29 junho 2022
E
28 junho 2022

Normaal is het eten prima maar de daging smoor nu keihard en droog, saté ook niet smakelijk en de foe yung hai erg matig. Alsof het al heel lang op had gestaan, terwijl de loempias net iets langer hadden gemogen juist. Rijst was wel goed. Ben dit niet gewend

Dick
27 junho 2022

Weer heerlijk gegeten! Jammer dat de saus voor de mini-loepia’s was vergeten..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirian
26 junho 2022

Weer genoten van jullie eten! Bedankt voor.de snelle service.👍

Joost
25 junho 2022

Je kon proeven dat het vers bereid en nog goed heet was. Dat maakt echt een wereld van verschil. De krokante spek is echt een van mijn favorieten geworden.

Marianne F
22 junho 2022

Heerlijk, snelle bezorging

Hanneke
16 junho 2022

Lekker eten, snelle bezorging

Kliihuis
16 junho 2022

Heerlijk gegeten !

Okke
9 junho 2022

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging. Het eten wordt zeer warm bezorgd. Heerlijke smaak beleving. Echt een aanrader

G.Meijer
8 junho 2022

Smaak was goed alleen niet echt warm.

JACOB W
5 junho 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rik Postma
5 junho 2022

Het eten was weer perfect van smaak en kwaliteit. De bezorging was volgens afspraak en door een keurige bezorger

Kim
2 junho 2022

Na de laatste recensie, kunnen we nu weer zeggen dat we heerlijk hebben gegeten. De bezorging was er al binnen 30 minuten.Met zelfs extra kroepoek en loempiaatjes. Helemaal top!

Andrewoosthout
31 maio 2022
Andrewoosthout
24 maio 2022

Lekker eten

Xavier Neys
24 maio 2022
Anoniem
23 maio 2022

Was zoals altijd lekker eten. We kregen en gratis loempia's bij en de gene die ons het eten aangaf was erg vriendelijk. Ga zo door

Henk Christ
22 maio 2022

Een 1 voor de moeite. Alles was saai. de tomatensoep, de bami en zelfs de pangsit. Eigenlijk was het al bij het uitpakken van het eten dat de vreemde geur je opviel. Niet echt fris en zeker niet uitnodigend. We hebben het geproefd maar niet opgegeten. Voor ons niet weer.

Andrewoosthout
18 maio 2022
Ellen
18 maio 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging.

Ron Bielsma
16 maio 2022

Heerlijk

Jef
15 maio 2022

Erg lekker

Jochem Atema
13 maio 2022

Snelle levering. Goede producten

Enno
13 maio 2022

Jammer dat de bami aangebrand was. Verder heerlijk eten. Snelle en vriendelijke bezorging.

Rik Postma
10 maio 2022

Had deze keer maar een kleine bestelling, maar was net als altijd erg lekker ! Betslling werd mooi en keurig op tijd bezorgd !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oostmeijer
1 maio 2022

We hebben weer heerlijk gesmuld!

Jochem
30 abril 2022

Snelle bezorging. Goede producten..

Arjan K
27 abril 2022

Lekker alsvanouds, ze mogen voor ons vaste klanten wel eens iets extra's geven (kroepoek,kalender ;) )

Mira
27 abril 2022

Zoals gewoonlijk weer super lekker gegeten, een goede service en vriendelijk personeel!

Ben
27 abril 2022
Andrewoosthout
27 abril 2022
Rb
23 abril 2022

Heerlijk gegeten

Koos
21 abril 2022

Lekker.

Clous
21 abril 2022

Goede porties, lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.

Rob Abels
19 abril 2022
Arjan
18 abril 2022

Zoals altijd, lekker en goed eten.

Wolter
15 abril 2022

De tas met de bak met tjap tjoy was om omgevallen en de deksel was los dus de tjap tjoy was deels uit de bak gevallen. Hetzelfde geldt voor de saté(saus). Het vervoer van de maaltijden was dus niet goed gebeurd.

Marianne F
14 abril 2022

Echt heerlijk!

Ron ten Have
14 abril 2022

Zeer matig dagmenu, we vonden het varkensvlees met groente stinken en hebben het weggegooit, de nasi blinkt uit door op witte rijst te lijken met een grof gesneden prei erdoor, tomaten soep ook matig, dit was iig de laatste keer..

Eric Folkerts
12 abril 2022

Zoals altijd geweldige kwaliteit

Raymond pieters
12 abril 2022

Goed!!!

c
10 abril 2022

Smaakt allemaal uitstekend, volgens afspraak bezorgd

Floris
9 abril 2022

Ik heb nu 2 keer besteld en hiermee is dit meteen mijn favoriete Chinese restaurant geworden. Het enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken is dat de mini loempia's niet heel veel smaak hebben, de rest van het eten is echter heel erg goed.

Jochem Atema
5 abril 2022

Snelle levering

Rob Abels
5 abril 2022
Ina Warringa
5 abril 2022
Johan
2 abril 2022

Het was heel erg lekker, maar de kip was er over heen gevlogen, vooral in de loempia's was weinig kip te ontdekken

Marianne
1 abril 2022

Het was heerlijk! Vriendelijke bezorger

Pafwang
31 março 2022

Top zoals altijd!

Wolter Birza
31 março 2022

Van deze 1 persoons rijsttafel kun je ook prima met 2 man eten. Leuk en lekker al die verschillende gerechten.

JACOB W
28 março 2022
Marion Broekhuis
27 março 2022

Het was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mir
25 março 2022

Smaakte weer super! Snelle afhandeling en vriendelijke bediening.

de Boer
25 março 2022

Prima op tijd, temperatuur en heel lekker

Anne
24 março 2022

Snel en warm gebracht. Gratis loempia's zaten in afgesloten papieren zak, daardoor niet meer krokant. Jammer dat er geen keuzemogelijkheid is voor een gratis product, bijvoorbeeld: of zakje kroepoek of loempia's. Want wat doe je met 10 slappe loempia's in je eentje...? Weggooien dus, zonde! Nasi Hong Kong Garden besteld, niet wetende dat de verschillende soorten vlees (behalve de saté) en groenten allemaal bovenop de nasi in één bakje werden gedaan... Daardoor smaakte alles hetzelfde en viel de hoeveelheid me tegen. Deze keuze is niet voor herhaling vatbaar, dus. Wel die van de Pisang Goreng: lekker!

Rik Postma
19 março 2022

Eten mooi op tijd bezorgd, dus volgens afspraak en de maaltijd hebben we echt van genoten

Mw Benne
18 março 2022

Primz

Henk Oosterbaan
14 março 2022
Arjan
13 março 2022

Al jaren lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JACOB W
13 março 2022
Lucy Ramos
13 março 2022

Heerlijk en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jochem Atema
5 março 2022

Snelle bezorging. Goed van temperatuur en kwaliteit van het gebodene was goed.

Rik Postma
3 março 2022

Keurig op tijd bezorgd en eten erg lekker

Jef
2 março 2022

Toppie!!

Ronald
1 março 2022

Kwaliteit was top!

De Vries
28 fevereiro 2022

Ik bestelde online, had per ongeluk een gerecht besteld die we niet kennen, dus toen de bakken open gingen dacht ik he dit heb ik niet besteld, nagekeken en toen zag ik dat ik zelf een fout had gemaakt. Dus een nieuw gerecht geprobeerd en eerlijk is eerlijk, het was heerlijk!

Mark
27 fevereiro 2022
Wilfred
27 fevereiro 2022
Marcel
25 fevereiro 2022

2e maal (en tevens laatste keer) besteld bij Hong Kong Garden. Zowel smaak als kwaliteit is van zeer matige kwaliteit. Vandaag Indonesisch besteld (rundvlees in pittige saus). Vlees is enorm droog, de saus is verre van pittig en ruikt/smaakt alsof het tegen ander voedsel heeft aangelegen of in dezelfde pannen is bereid zonder deze eerst schoon te maken. Voor de eigenaren (en liefhebbers van goed Aziatisch eten) het advies om eens bij Hock Sieng aan de Vismarkt te gaan eten om zo kennis op te doen hoe je op de juiste manier Chinees/Indonesisch eten bereid!

Klaas blokzijl
25 fevereiro 2022
😁😇
19 fevereiro 2022
Dick
18 fevereiro 2022

Zoals gebruikelijk weer heerlijk gegeten! Perfectie bestaat niet vandaar vier sterren…

Jj
15 fevereiro 2022
Peter
15 fevereiro 2022

Babi pangang was perfect, vlees heerlijk geroosterd . Zeker voor herhaling vatbaar.

Leertouwer
14 fevereiro 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Boelens
13 fevereiro 2022
Cor & Elsa
13 fevereiro 2022

Opnieuw weer overheerlijk gegeten van een combimaaltijd voor 2 personen, werkelijk 5 ster!! Makkelijk besteld en betaald via de app en daarna nog eens snel en gratis thuis afgeleverd door de het beste chinese restaurant van Beijum (en zelfs van de provincie Groningen): " Hong Kong Garden" Overheerlijk en snel... bestel dus in Beijum!!

Monique Kruzenga
11 fevereiro 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk en genoeg voor iedereen (en kliekjesdag) Tot de volgende keer.

Ina reinders
10 fevereiro 2022

Altijd goed eten en snelle bezorging

M. Thomas
8 fevereiro 2022

ik had aangegeven bij de opmerkingen dat ik geen kleine loempia's wilde, maar graag als het kon kroepoek. daar is niks mee gedaan. heel jammer. als ik een grote loempia bestel, wil ik noet nog eens veel kleintjes daarbij. misschien kan het keuze menu voor gratis aangepast worden met bv kroepoek.

Ber
4 fevereiro 2022

Nasi hongkong garden viel erg tegen. Vleeswaren was niet lekker en de nasi was niets meer dan kleffe rijst. De loempia was wel lekker.

R.
1 fevereiro 2022
De boer
30 janeiro 2022
Tim Bouman
21 janeiro 2022

het eten was erg lekker maar de bezorging was weer geleverd met dat de helft van de sate saus uit het bakje was gelopen.

Nina
20 janeiro 2022

Prima Chinees. Vriendelijke bezorgers.

Jacob Wilkens
16 janeiro 2022
Marianne F
9 janeiro 2022

Ik had de mini rijsttafel besteld. Ervan genoten. Volgende keer bestellen we weer

Bartold
9 janeiro 2022

Het eten was een beetje flauw, maar daar kan je natuurlijk zelf iets aan doen. Verder was het wel lekker. Zeer snelle bezorging !

Ton
9 janeiro 2022
Jacob Wilkens
2 janeiro 2021
Mireille Slijfer
2 janeiro 2021
Adriana
1 janeiro 2021

Dit is nou al de zoveelste keer Grote loempia is erg slap De kipkerrie zit geen smaak aan Proeft niet eens als kerrie Ik wou dat hongkong garden een keer reageerde op de opmerkingen en er wat mee gaan doen Dus mail,bel of stuur mail

Ammeraal
1 janeiro 2021

Helaas was het eten dit keer wat minder dan we gewend zijn jammer genoeg. Bezorger was erg onvriendelijk, duidelijk aan gegeven dat er telefonisch contact opgenomen kon worden als bezorger aan de deur stond.

Kroon
30 dezembro 2021

Goed eten snelle bezorging

J
29 dezembro 2021
Rita
26 dezembro 2021

Snelle bezorging, prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Birza
21 dezembro 2021

Eten smaakt lekker, hoeveelheden voldoende, bezorging altijd mooi op tijd. 1 Min-puntje Eten wordt niet heel heet/warm afgeleverd. Het is echt op meteen eten en door eten temperatuur.

Oscar
21 dezembro 2021

Bedankt voor de kalender!!

F. Lauw
20 dezembro 2021
Ina reinders
20 dezembro 2021

Goed eten heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Broekhuis
18 dezembro 2021

Was een half uur later dan de afgesproken tijd

Cor Verbeek
16 dezembro 2021

We kregen een maaltijd die we niet hadden besteld.

Kornelcie
14 dezembro 2021

Heerlijk eten en goed verzorgd.

me
13 dezembro 2021
Jacob Wilkens
12 dezembro 2021

Het eten was heerlijk, de gratis cola hebbe

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
11 dezembro 2021

Lekker

Donald van Krieken
9 dezembro 2021

Maar vegetarisch mini loempia’s zacht (donker) dan 5 weken geleden 👍👌(harde)mini loempia’s en volgende keer oké! Jullie moeten weten lichte mini loempia’s 👍👍👌en eten wij wel lekker dan mini loempia’s redelijk!

Lies Schurer
6 dezembro 2021

Het eten was heerlijk! Expres om 14.00 uur besteld met als bezorgtijd 17.30 uur. Jammer dat het dan toch te laat bezorgd wordt. Blikje cola ontbrak. Graag volgende keer bellen als het te laat komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wolter
5 dezembro 2021

Duurde meer dan 1 uur......😢

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin Driesens
5 dezembro 2021

Lekker, goed warm en genoeg, goede prijs/kwaliteit verhouding. Één dingetje: op de website staat reclame dat je gratis mini-loempia's bij je bestelling krijgt, maar als,je dan gaat bestellen, staat er ineens een gratis drankje bij ipv de mini-loempia's.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

schuls
3 dezembro 2021

het eten was erg smaakvol en goed op temperatuur en de bezorging was voor de afgesprokentijd

Paul
30 novembro 2021

Heerlijk uitgebreid keuzemenu voor 2 personen.

Eric Folkerts
28 novembro 2021

Top eten zoals de laatste 25 jaar dat wij hier bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacob Wilkens
28 novembro 2021
Lucy Ramos
28 novembro 2021

Heerlijk eten, betaalbare prijzen, goede service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam van Zwol
28 novembro 2021

Het was mooi op tijd, goed warm en prima porties.

A
27 novembro 2021

Als altijd, goed eten.

Tamara
25 novembro 2021

Babipangang was anders niet lekker

Blomsma
21 novembro 2021

Het eten was prima, erg lekker. Helaas is bij de saté ajam de helft vd saté saus in de papieren zak gelekt uit de beker tijdens de bezorging. Er was gelukkig nog wat over om van te nuttigen..maar omdat ik bijna nooit problemen heb gehad met de bezorging en het eten altijd goed warm en lekker is, zie ik dit vandaag door de vingers :-)

Broekhuis
19 novembro 2021
Janita
19 novembro 2021

Het was heerlijk en lekker warm, hellemaal goed! Ga zo door!!

T en B
19 novembro 2021

Het eten smaakte heerlijk, bij de rijsttafel zaten ook mini loempia's en kippenvleugels, die vind ik veel te vet, de rest smaakte goed.

Henk Veen
13 novembro 2021

Lekker eten en een vriendelijke bezorget

J. van der Ploeg
13 novembro 2021

Ik heb regelmatig eten bij jullie besteld. Het was altijd goed. Deze keer was met name de bami nagenoeg koud.

Klaas
13 novembro 2021
Anja
10 novembro 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten!

Anita Vetter
9 novembro 2021

Voor de eerste keer als vaste klant zeer ontevreden. Ik vond het een ramp bestelling. Eerst miste er wat. Daarna was t niet de bestelling die ik hoorde te krijgen. Nasi leek wel gewoon witte rijst zat bijna niks door. Heb dit nog nooit meegemaakt bij u. Maar dit was slecht

Jessie
9 novembro 2021

Teleurgesteld vandaag. Het vlees was niet echt vers meer. Waarschijnlijk opnieuw opgebakken in een pan. Waar ik ook diep teleurgesteld in ben zijn de bezorgkosten. Die zijn plotseling 2 euro geworden terwijl ik een paar straten van het restaurant woon. Wel een snelle bezorging 1 minuutje fietsen

Anoniem
9 novembro 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd. Op naar de volgende keer.

Kailola
7 novembro 2021
Wim
7 novembro 2021

Half uur te laat Eten was niet warm meer Kroepoek vergeten 2 keer achteraan gebeld Wel een aardige bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margo
2 novembro 2021
Rik Postma
2 novembro 2021

Een echt lekker hap en buitengewoon snel bezorgd !!

Jessie
25 outubro 2021

Lekkere bami/Nasi met de kleine portie kun je wel 2 dagen van eten. De char Sui is echt de beste van Groningen. En het wordt bezorgd op de afgesproken tijd. Als je geluk hebt misschien eerder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hofman
24 outubro 2021

Weer ouderwets lekker.