Beoordelingen van Hong Kong Garden Groningen

Recente recensies van Hong Kong Garden Groningen

4 sterren na 214 reviews

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet waar we op gehoopt hadden. We wilden het een keer proberen, maar dat doen we niet weer.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed warm, en word op ook echt op de tijd geleverd wat je aangeeft🖒🖒🖒

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Lekker eten!

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Prima hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een kwartier te laat bezorgt

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel , veel eten en vriendlijke bezorger 10 sterren als het kon bestel hier wekelijks

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende kwaliteit voor mij de beste

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daging vlees was niet zo lekker. Te hard en droog. Verder alles naar wens.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond binnen en kwartier voor de deur! En het was erg lekker:) top!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 Bakje saus slechts voor iets meer dan de helft gevuld, het vlees was erg vettig (persoonlijk vind ik dat niet erg) terwijl dit gerecht normaal mager vlees bevat. De satésaus waanzinnig lekker en de bijzonderheden goed uitgevoerd. Ik ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas ben ik niet tevreden over de kwaliteit van de foe yong hai en de Babi pangang Ik ben anders van jullie gewend De saté en nasi en pai fai kan was wel lekker

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kwam niet op de afgesproken tijd aan,zeker 20 minuten later. Eten was niet erg warm meer

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat, terwijl specifieke tijd was afgesproken. Eten smaakte goed.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd weer te vroeg bezorgd, ruim een half uur eerder dan ik had aangegeven. Mijn man was nog niet thuis, wat heeft het voor zin om een bezorgingstijdstip aan te geven als daar niets mee gedaan wordt ?

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Prima gerechten. Een aanrader.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, bestelling niet compleet geleverd. Gebeld en toezegging gekregen dat ontbrekende deel nog gebracht zou worden. Dat gebeurde echter niet.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een vegetarische tjap tjoh besteld, dan mag ik toch verwachten dat de nasi die ik daarbij bestel ook vegetatarisch is? Ik had een grote nasi besteld omdat er 1 vegetariër was en iemand die geen varkensvlees eet. Beide hebben hier dus niet van kunnen eten, dat was wel erg vervelend.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Op de afgesproken tijd bezorgd. Grote porties. Ruim voldoende voor 2 personen.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig saus, eten was lauw. Grote bami bestelt, maar zat niet veel in.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet lekker. de service en snelle bezorging waren prima

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. helaas was deze keer de kip van de pai fai kai erg hard terwijl deze normaal heel erg mals is, maar zal zeker mijn Chinees daar blijven bestellen!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb op maandag besteld via de website. ik kreeg geen melding via de site dat ze gesloten zouden zijn. Na lang wachten besloot ik te bellen. Daar werd vermeld dat de zaak gesloten was. Gevolg: 12 mensen zonder eten. Erg jammer en teleurstellend!!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, erg slecht, bezorging duurde 5 kwartier terwijl we er 5 min. vanaf wonen. De foe yong hai was erg waterig en zat geen smaak aan en de gebakken banaan was zo zacht dat het bijna uitelkaar viel. Wel was het eten warm.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smakelijk en de service zeer goed. Door scooterpech liep onze bestelling vertraging op, maar dit is naar volle tevredenheid gecompenseerd. Complimenten!!

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de bestelling later zou worden bezorgd daarvoor werden we per telefoon op de hoogte gebracht. Echter, we hadden patat frites besteld voor 4 euro en dat hebben we niet gekregen. Een huis vol visite en daarom heb ik er niet meer achter aan gebeld. Toch jammer. M.v.g., Fenna Krist tel. 050-5410012

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals gewoonlijk het was er weer snel

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde deze keer bijna een uur voordat het kwam, was lekker niks op aan te merken, vriendelijke jongen die kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en ruim op tijd gebracht

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele boel zat onder de pindasaus omdat de stokjes van de saté buiten het bakje staken en de deksel dus niet dicht kon Overal zat pindasaus behalve in het bakje Dus bami eten zonder saus mmmmm WAT EEN BENDE

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tijd tussen bestelling en bezorging was 50 min. Best lang. De witte rijst ontbrak. Gebeld en is snel bezorgd. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minpuntje, er werd gratis Cola aangeboden maar die hebben we niet gekregen.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Er was meer dan voldoende eten, alles was goed warm. Onze bestelling was iets later klaar dan aangegeven, maar dat is niet erg omdat de kwaliteit dat goedmaakte! Alles was erg lekker. Mijn complimenten!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar we kregen er kroepoek bij de zak open en stukken af. En normaal krijg je altijd netjes je drinken bij je bestelling maar dit keer zat het er niet bij

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging van het eten precies op tijd. Al met al prima.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vlotte bezorging van een heerlijk en smakelijk gerecht .

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van iemand anders gekregen. Uiteindelijk juiste bestelling gekregen, kwaliteit van het eten matig

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorgers, vaak besteld en altijd goede kwaliteit gekregen👍👍👍

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en lekker

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel bezorgd en rekening gehouden met speciale wens van vegetarische nasi. Zonder extra kosten. Helemaal goed.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerst te vroeg, maar was geen probleem, alles weer mee en 1 uur later weer op de minuut af , alles keurig afgeleverd. TOP

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia was helemaal verbrand van binnen de touge was helemaal zwart

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend !

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger erg vriendelijk, top.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Ik bestel er al bijna 20 jaar regelmatig en ven nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd prima, altijd lekker en altijd warm bezorgd. Aanrader dus!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gebruikelijk goed. Alleen waren ze mijn gratis Cola vergeten

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, uitstekend! Bezorging klokslag 6 uur zoals aangegeven.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed .goed op tijd zal vaker hier eten bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneep levering en lekker gegeten.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed lekker en op tijd!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker eren en klaar op het aangegeven tijdstip. Alleen de .25 ct extra bij betaling vind ik niet fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, alles erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging. En alles smaakte weer heerlijk.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vriendelijk en de bezorgtijd was ook goed. Maar het eten was geen succes. Babi pangang met bami. De bami en de saus waren smakeloos. De saus was ook veel te dun. Jammer:-(

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smakelijke maaltijd, op tijd bezorgd, erg goed verpakt waardoor voortreffelijk op temperatuur en geen druppel gemorst onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en erg lekker. Een aanrader!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Had als extra wens een bepaalde tijd van aflevering afgesproken. Heeft men zich prima aan gehouden

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dikke saus gewend bij jullie, dit was nu zo dun,het was net jus.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten bezorging precies op de aangegeven tijd

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jjjjaaaaaaa we hadden atjar heerlijk

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty Chinese meals and quick delivery!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd waswat lang door de drukte

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ppppffffff alweer geen atjar bij de bami speciaal

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, goed op temperatuur als altijd bij Hong Kong Garden. Snelle en correcte bezorging

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak en temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk en veel sneller dan verwacht. Toppie

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties en bezorging op tijd. Een aanrader!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is ge-wel-dig! Ik ga hier niet over uitweiden, want dan worden ze misschien met rare verzoeken bestookt, maar dit was echt bijzonder! En op hun eigen initiatief, niet eens de mijne. En het eten was alweer gewoon prima ;)

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en snel!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoppi spang deze chino

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en snel!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is echt altijd goed!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds lange tijd weer eens Chinees eten besteld (we zijn beide gevoelig voor combi soja/veh-tsjin waarbij we na het eten tot hartkloppingen aan toe kunnen krijgen als we pech hebben). Niks geen last gehad en echt heerlijk gegeten, was eerder dan verwacht bezorgd en we zijn zeer te spreken over de kwaliteit/kwantiteit en smaak! Dit wordt dus ons reataurant als we weer eens Chinees eten bestellen. Aanrader!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang besteld. Op tijd bezorgd, goed warm en uitstekend van smaak. Gewoon goed.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. 20 minuten vroeger dan aangegeven, eten was enorm goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed maar niet zo als ik gewend ben.. bezorging was super binnen 20 min

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's smaakte naar vis. Konden zo de prullenbak in. Heb hier vaker besteld en dit nog niet eerder gehad

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect op tijd, en heerlijk eten ,echt een super Chinees !!! TOP .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging,goede kwaliteit heerlijk gegeten

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd ??

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kerriesmaak was te laf

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was droog en geen satesaus.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer fantastisch!!?

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij hongkong garden

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, perfect. beste chinees van groningen.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het heel fijn dat je ook online kan bestellen en ook heel snel bezorgt , en dat je bericht krijgt wanneer het eten komt een heele dikke pluim van ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd als ik iets bestel

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer de helft van de eieren was zwart en bitter verbrand. Voor de rest heerlijk

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Mi Hoen Singapore en een gratis blikje fris:)

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk uitstekend

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, goed verpakt, bestelling compleet en natuurlijk heerlijk eten.?

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinese afhaal uit Groningen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld: Mihoeh, Cha Sieuw en Tjaptjoy. Mijoen en tjaptjoy was prima, smaakte goed. De Cha Sieuw was volgens mij een mix van babi pangangvlees en Cha Sieuw. De karakteristieke rode kleur en smaak vd gemarineerde Cha Sieuw was wel en niet aanwezig. Dit kan beter. Tot slot, detail, het inpakken vh eten was beter geweest als er twee pakketjes van waren gemaakt, ipv een te groot pakket in een vel papier welke niet goed dicht zat. Bezorging was snel, dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Te kleine portie voor €11,- -De Chinese worst had een bij-smaak. Deze hebben we weg moeten gooien om ellende te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer als het om 1830 zou komen en om 1840 bel je en ze zeggen het is druk wordt wel 1915 als vaste klant nog nooit meegemaakt

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was oké En jawel we hadden er ATJAR bij

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de bami deze keer niet erg lekker vieze stukjes vlees, rare smaak Tomatensoep lekker WEER GEEN ATJAR ERBIJ Det is de derde keer al We hebben altijd hetzelfde tomatensoep, bami speciaal

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bij mijn schoonouders aan het eten. Daar eten laten bezorgen. Miste alleen het blikje drinken..

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd mijn bestelling een uur te vroeg bezorgd. Het heeft meerdere redenen waarom ik hier niet blij mee was.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her eten kwam precies op tijd .heerlijk warm en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd bezorgd

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd,de babi pangang was goed warm en uitstekend van smaak.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Daging roedjak was erg droog de rest was lekker. Kroepoek was men vergeten, dit werd direct nabezorgd. Dat was erg netjes

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bexorgtijd opgegeven maar half uur te vroeg bezorgd. Is helaas al tweede keer.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer zat er helemaal geen atjar bij ons eten En deze keer was het echt niet te eten een hele vieze smaak De rest was oke

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hartstikke lekkere pai fai kai en verrassend lekkere smaak aan de babi pangang. We hebben ervan gesmuld! De loempiaatjes waren niet emer zo krokant, dat was jammer. Verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, bestelling op tijd, goed warm en erg lekker babipangang was andets dan ik gewend was. Vlees was wat aan de stevige kant. Had van mij wat knapperige mogen zijn.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten. Nasi smaakloos. Vlees was taai en oud. Zeer slecht en zeker geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

groenten niet gaar... geen saus bijna echt een tegen valler en dit is nu al de derde x binnen twee maand ik ga nu ergens anders een x proberen.... bezorging was prima en mooi op tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, prijs ook. Bezorging is ook altijd goed. Compleetheid van de bestelling is soms een dingetje. Soms ontbreekt bijv kroepoek.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger was er keurig op tijd en ook heel beleefd. en het eten was erg lekker en dat vonden mijn gasten ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e Kerstdag besteld om kwart over vijf maar was er al om 10 voor 5! Werd wel aangeboden als het dan koud zou zijn, omdat niet iedereen er al was, ik moest bellen en nieuwe zou krijgen. Nasi kon iets gevulder. Loempiaatjes lekker. Satesaus iets aan de dunne kant maar wel smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker. Bezorging precies op tijd.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten en snelle bezorging Een aanrader

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten..altijd goed!

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar ik heb helaas geen gratis Coca-cola gekregen ( stond in het menu).

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vondt het jammer dat de nasi en moksimeti samen in 1 bak was gedaan was heel weinig nasi . Normaal altijd goed verzorgd

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel om de week en vandaag was het minder als de vorige x weing saus en droog deze week tegenvaller hoop dat het de volgende x weer beter is..

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas niet heel warm, en waarschijnlijk door vervoer zaten alle bakken onder de saus. Kroepoek ontbrak, maar na een belletje keurig nageleverd. Altijd prima ervaring met hong kong garden, maar deze keer dus niet heel warm en bezorging niet helemaal goed. Via website bestellen werkt wel top.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel en lekker

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten al jaren snelle bezorging

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had babi pangkang besteld zonder atja zat er wel in bami zonder prei maar zat wel prei in en de satesaus zat door de babi pangkang saus heen

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de beste!????????

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topkwaliteit en vlot bezorgd!

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smikkelen!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd inclusief het gratis blikje frisdrank. Smakelijk en goed op temperatuur

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld.. geen kroepoek... vorige keer ook al vergeten. Even heen gebeld en werd gelijk weer na bezorgd en kreeg het zelfs gratis! Super service!! Bedankt mensen!!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet niet lang op zich wachten ondanks etenstijd periode. Eten was goed en meer dan voldoende!!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat ik verkeerde bestelling kreeg,maar ze hebben hun best gedaan om het in orde te maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed op smaak, goede prijs-prestatieverhouding.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her was weer super lekker ????

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op disdagavond ruim een uur gewacht, toen ook nog de verkeerde bestelling geleverd... helaas online betaald anders had ik het direct gecancelled

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen jammer dat de helft van de saus is het zakje zat, echt alles zat eronder.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd weer eens Chinees besteld...was aangenaam verrast....voordeelmenu voor 2 personen....alles er op en eraan met als gevolg dat mijn zoon en ik twee dagen heerlijk gegeten hebben :-)

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Vers, warm en vlot bezorgd. Top tent!

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel. Het was Super warm en het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had babi Pangkang zonder atja besteld maar met atja gekregen en bami zonder prei maar met prei gekregen

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,dik tevreden!

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2 keer besteld. 2 keer prima eten, maar veel te laat bezorgd. Zonder bericht van het restaurant komt de bezorger rustig 5 kwartier later dan afgesproken. Als je belt om te vragen waar ze blijven dan vinden ze dat je niet zo moet zeuren.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moesten we 1 uur en 20 min moeten wachten op onze eten. vervolgens vergeten ze onze kroepoek. babi pangang was lekker maar echter niet een bank vol. Karig. Witte rijst was veelste zacht ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed , het eten was lekker , en goeie bezorgers

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, bezorging maak ik geen gebruik van, maar is naar wat ik hoor van bekenden ook prima. Als ik bel is het ook altijd na een minuut of 10-15 al klaar als ik wil.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op aangegeven tijd, eten was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeer matig en van de Foe Yong Hai hebben we enorm last gehad. De kliko heeft een lekkere bek gehad, die wel. Zelfs het gratis blikje cola zat er niet eens bij, terwijl dit wel op de bon stond. Hier wordt dus nooit meer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant beoordeel ik meestal goed, het eten is ook altijd goed. Snel bezorgd en prima op temparatuur. Dit keer had de bezorger dusdanig ruig gereden dat het eten een grote puinhoop was. Ik heb er nog enigzins wat van kunnen maken. Maar de vrouw heeft pizza besteld....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten goed en lekker en de bezorging uitstekend mooi op tijd. Zeer tevreden.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus lag dwars door de tas in plaats van in het bakje. keer er voor was het eten lauw. in plaats van warm of nog beter heet.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend al jaren ????

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond een maaltijd besteld. Na ruim 1,5 uur maar gebeld wat het bleef. Krijg ik de voicemail met de mededeling dat ze dicht zijn op maandag! Dat staat niet op de site! Nu heb ik geen eten, wel betaald en kan ik niemand te pakken krijgen. Zeer slecht dit!

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De deksels zaten blijkbaar niet goed, de saus zat door de hele tas.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld. App werkt prima. Bestelling (zoals altijd bij hong kong garden) dik in orde en op tijd

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer héél lekker! Goede kwaliteit. Het eten werd goed warm geleverd door een aardige jongen.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en heerlyk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een bestelling gedaan geen cola gekregen en het kipgerecht zat geen smaak aan normaal altijd alles goed

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging na online bestelling duurde langer dan ik gewend ben na telefonisch bestellen. Het beloofde gratis drinken zat niet bij de bestelling. Bij De bestelling online moest onaangekondigd 1 euro transactiekosten betaald worden. Ik bestel dus niet meer online. Ik kan het aantal sterren niet wijzigen

Reactie van Hong Kong Garden:Onze excuses voor het ongemak! Het gratis blikje krijgt u zoals afgesproken de volgende keer, vermeld dit graag bij uw bestelling. Helaas zijn er bij Ideal betalingen kosten aan verbonden, deze zijn tegenwoordig wel verminderd naar € 0.25 per transactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.